03 TEMMUZ 2020 CUMA GÜNÜ ANKARA’DA BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ YAPILACAKTIR. KATILMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYGUN OLARAK ARAÇ AYARLANACAĞINDAN 02 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:12:00 YE KADAR BAROYA BİLGİ VERMESİ DUYURULUR.
Okuma Sayısı:44| Haber Tarihi:30.06.2020

Baroları bölme, savunmayı susturma projesine karşı hiçbir otoriteye, hiçbir güce teslim olmayacağımızı, hukuksuzluğun yasa gücüyle meşrulaştırılmasına izin vermeyeceğimizi bir kez daha anlatmak için 29.06.2020 Pazartesi günü saat 17:00’de yapılan​“Savunma yürüyüşü” Pandemi neden gösterilerek engellendi. Vilayet önünden Gazi İlköğretim Okulu'na kadar yürüdükten sonra Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Okuma Sayısı:41| Haber Tarihi:29.06.2020

CUMHURİYETTEN, HUKUK DEVLETİNDEN VE BİRBİRİMİZDEN BAŞKA HİÇ KİMSEMİZ YOK
Okuma Sayısı:48| Haber Tarihi:29.06.2020

DUYURU

VERBİS'e kayıt yükümlülüğü ertelenmiştir. Bilgilerinize duyurulur.
Okuma Sayısı:151| Haber Tarihi:25.06.2020

KUTLAMA

AYDINLIK YARINLAR İÇİN HAYATIMIZI ANLAMLI KILAN, VARLIĞIYLA GÜÇ VEREN TÜM BABALARIMIZIN BABALAR GÜNÜNÜ KUTLARIZ. DENİZLİ BAROSU YÖNETİM KURULU ADINA BARO BAŞKANI AVUKAT MÜJDAT İLHAN
Okuma Sayısı:44| Haber Tarihi:20.06.2020

SAVUNMA YÜRÜYOR

Gündemde yerini koruyan çoklu baro, baroların seçimi, TBB başkanı seçimi ve sair hususlarla ilgili hazırlanmakta olan yasa tasarısının tüm girişimlere rağmen geri çekilmemesi nedeniyle sadece baro başkanlarının katılımı ile eş zamanlı olarak Ankara’ya yürüyüş düzenlenmiştir. Bugün, saat:10:00 da Baro Hizmet Binası’ndan Baro başkanımız Avukat Müjdat İLHAN tarafından yürüyüş başlatılmıştır.
Okuma Sayısı:190| Haber Tarihi:19.06.2020

<<<Temmuz 2020><<