KUTLAMA

Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN, 28 Ekim 2020 Çarşamba günü Valilik önünde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi törenine katıldı.
Okuma Sayısı:16| Haber Tarihi:28.10.2020

DUYURU

DENİZLİ BAROSU OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU
Okuma Sayısı:30| Haber Tarihi:28.10.2020

KUTLAMA

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; Cumhuriyetimizi var eden Türk milletimizi, Cumhuriyetimizin kurucularını, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı canı gönülden kutluyoruz.
Okuma Sayısı:26| Haber Tarihi:28.10.2020

MESLEKTAŞLARIMIZA ÖZEL

Baromuz ve ENYAKIT SHELL ile aramızda Türkiye’deki Shell akaryakıt istasyonlarında uygulanan araçtan inmeden, Kredi Kartıyla ödeme seçenekli,%3 indirimli akaryakıt alım anlaşması yapılmıştır.
Okuma Sayısı:80| Haber Tarihi:26.10.2020

DUYURU

Başkanlığımız, Denizli D ve T Tipi Kapalı Ceza Kurumu avukat bekleme odalarına meslektaşlarımızın cep telefonlarını ve araç anahtarlarını koymaları için 20 gözlü anahtarlı 2 adet emanet dolabını, . Avukat-müvekkil görüşme odaları havalandırması için tepe ve duvar fanlarını, meslektaşlarımızın kullanabileceği terlikleri, duvar saatlerinin pillerini ve Galoşmatik Makinesinin galoşlarını cezaevlerine teslim etmiştir.
Okuma Sayısı:51| Haber Tarihi:23.10.2020

DURUŞMA

Baro Başkanımız Avukat Müjdat İlhan, katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Avukat Tahir Elçi cinayeti dosyasının ilk duruşmasına katıldı.
Okuma Sayısı:42| Haber Tarihi:22.10.2020

<<<Ekim 2020><<