DUYURU-YEŞİL PASAPORT
Tarih: 2.09.2020| Okunma Sayısı: 1942

15 yıl ve üzeri kıdeme sahip meslektaşlarımız, Baromuza onaylatacakları talep formları ve talep edilen diğer belgelerle birlikte İl Nüfus ve Vatandaşlık işleri Müdürlüğü'ne başvurularını yapabileceklerdir. Digital ortamda kendinizin ve hak sahibi aile bireylerinizin talep formunu doldurup baromuzun mail adresine (baro@denizlibarosu.org.tr) gönderdikten sonra, baromuz tarafından kıdem bilgileriniz doldurulacak, imzalar tamamlandıktan sonra tarafınıza teslim edilecektir.

Hususi Damgalı Pasaport (Yeşil Pasaport) verilmesine ilişkin talep formu ve talep edilen diğer belgeler bilgilerinize saygılarımızla sunulur.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANLIĞI

-Talep formuna ulaşmak için tıklayınız. (Bu form bilgisayarda yazılmalı, ön ve arka yüz olarak tek yaprak olmalıdır.)

-Randevu almak için ALO 199 u arayabilir ya da internetten online (https://randevu.nvi.gov.tr/) olarak oluşturabilirsiniz.

(Alınan randevuya gidilemeyecek durumlarda; Sistemden olumsuz etkilenmemek ve mağduriyet yaşamamak için; aldığınız randevu tarihini takip ediniz ve randevu tarihi ile ilgili bir değişiklik olması durumunda randevunuzu, randevu saatinizden en az yarım saat önce iptal ediniz. Aksi durumda aynı gün içerisinde (24 saat) ikinci bir randevu verilmemektedir.)

-ICAO standartlarına uygun son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf. (Fotoğraf başvuru işleminden sonra iade edilecektir.)

-T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı

- 180,00 TL Pasaport Defter Bedeli.

(Randevu oluşturduktan sonra pasaport ücretini internetten online olarak veya anlaşmalı bankalara yatırabilirsiniz. Anlaşmalı bankalar için tıklayınız.)

-Varsa eski pasaport da iade edilecektir.

- Başvuru sahibi, eş ve çocukları için de pasaport talep edecek ise İl Nüfus Müdürlüğü'ne eş ve çocuklarla birlikte gidecektir.

<<<Ekim 2021><<
Ekim 2021