DUYURU-YEŞİL PASAPORT
Tarih: 23.03.2020| Okunma Sayısı: 527

15 yıl ve üzeri kıdeme sahip meslektaşlarımız, Baromuza onaylatacakları talep formları ve talep edilen diğer belgelerle birlikte İl Nüfus ve Vatandaşlık işleri Müdürlüğü'ne başvurularını yapabileceklerdir. Digital ortamda kendinizin ve hak sahibi aile bireylerinizin talep formunu doldurup baromuzun mail adresine (baro@denizlibarosu.org.tr) gönderdikten sonra, baromuz tarafından kıdem bilgileriniz doldurulacak, imzalar tamamlandıktan sonra tarafınıza teslim edilecektir.

Hususi Damgalı Pasaport (Yeşil Pasaport) verilmesine ilişkin talep formu ve talep edilen diğer belgeler bilgilerinize saygılarımızla sunulur.

DENİZLİ BAROSU BAŞKANLIĞI

-Talep formuna ulaşmak için tıklayınız. (Bu form bilgisayarda yazılmalı, ön ve arka yüz olarak tek yaprak olmalıdır.)

-Randevu almak için ALO 199 u arayınız.

-ICAO standartlarına uygun son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf. (Fotoğraf başvuru işleminden sonra iade edilecektir.)

-T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı

- 160,00 TL Pasaport Defter Bedeli.

-Varsa eski pasaportu

- Başvuru sahibi, eş ve çocukları için de pasaport talep edecek ise İl Nüfus Müdürlüğü'ne eş ve çocuklarla birlikte gidecektir.

<<<Nisan 2020><<
Nisan 2020