KUTLAMA

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlere Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN katıldı.
Okuma Sayısı:26| Haber Tarihi:21.05.2018

KONFERANS

Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü' nde bulunan hükümlüler için "Boşanma ve Velayet Davaları" konulu konferans, 18 Mayıs 2018 tarihinde Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyesi avukatlarımızın sunumuyla gerçekleştirildi.
Okuma Sayısı:32| Haber Tarihi:21.05.2018

Denizli Barosu olarak 99. yılında; başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.
Okuma Sayısı:26| Haber Tarihi:18.05.2018

KAMUOYUNA

HER İLDE, HER OKULA BİR AVUKAT!
Okuma Sayısı:37| Haber Tarihi:17.05.2018

TİYATRO

15 Mayıs 2018 Salı günü Saat:20:00 de Baro Hizmet Binası Konferans Salonu'nda Denizli Barosu Tiyatro Topluluğu' nun " VARSAYALIM ARISTOPHANES " adlı oyunu 2.kez sergilendi.
Okuma Sayısı:107| Haber Tarihi:16.05.2018

TÜBAKKOM TOPLANTISI

Ordu Barosu ev sahipliğinde yapılan Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) 14. Dönem 2. Genel Üye Toplantısı'na Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın ve Çocuk Komisyonu Koordinatörü ile Kadın ve Çocuk Komisyonu Başkanı Avukat M. Bedia KARABABA katıldı.
Okuma Sayısı:88| Haber Tarihi:16.05.2018

<<<Mayıs 2018><<