İLİMİZİN TAVAS İLÇESİNDE MEYDANA GELEN YAVRU KÖPEKLE İLGİLİ OLAYI KINIYOR, İNSANLIĞA SIĞMAYAN BÖYLE BİR OLAYA NEDEN OLANLARIN YETKİLİLER TARAFINDAN HEMEN BULUNMASINI VE GEREKEN CEZALARI ALMALARI İÇİN YARGI ÖNÜNE ÇIKARILMALARINI İSTİYOR, KONUNUN YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIZI KAMU OYU İLE PAYLAŞIYORUZ. DENİZLİ BAROSU ÇEVRE VE HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU
Okuma Sayısı:27| Haber Tarihi:20.07.2018

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 44. yılında, Yavruvatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin barışa ulaşmasında harekat kararı alan siyasileri, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Kıbrıs Türk Kesiminin yok olmasını engelleyerek kurtuluş, bağımsızlık ve özgürlüğe adım atışının yıldönümünü de en içten dileklerimizle kutlarız.
Okuma Sayısı:15| Haber Tarihi:20.07.2018

DUYURU

Adli Tatil 20 Temmuz'da Başlıyor
Okuma Sayısı:205| Haber Tarihi:17.07.2018

2018 YILI BARO AİDATI 2. TAKSİTİ

Baro 2018 yılı aidatının ikinci taksiti olan 180,00.- TL'yi baromuz kalemine nakit veya kredi kartı ile tek çekim; 9 taksite kadar kredi kartınız ile web sitemizde bulunan baronet üzerinden ya da aşağıda belirtilen banka hesap numarasına ödeyebilirsiniz.
Okuma Sayısı:86| Haber Tarihi:17.07.2018

15 TEMMUZ2016 TARİHİNDEKİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ BİR KEZ DAHA KINIYOR, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NDE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ.
Okuma Sayısı:31| Haber Tarihi:15.07.2018

İZİNLİ HAKİMLER

Denizli Adliyesi hakimlerinin izinli oldukları dönemi gösteren listeler Baromuz web sayfasında güncel olarak yayınlanacaktır. Bilgilerinize duyurulur.
Okuma Sayısı:12344| Haber Tarihi:13.07.2018

<<<Temmuz 2018><<