İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 4, Kayıt Sayısı 46
27.10.2020Tüm IlanlarAV. Ahmet Faruk KÖSEAvukatlık ruhsatnamemi 6 Ekim de aldım. Daha önce herhangi bir avukatın yanında çalışmadım. Sıfırdan başlayacağım. 21 Kasım dan sonra başlamak üzere hem işi öğrenebileceğim hem de sigortalı olarak çalışabileceğim bir yer arıyorum. İlgilenen meslek büyüklerim bu numara üzerinden benimle iletişime geçebilirler. Teşekkür ederim.5059571107
26.10.2020StajyerAv. M. Akif Akyol - Birleşik Avukatlar BürosuDava çeşitliliği olan büromuza yetiştirilmek üzere öğrenmeye ve gelişime açık tercihen stajının ilk 6 ayında olan stajyer avukat meslektaşlarımızı aramaktayız.5317177870
23.10.2020Tüm IlanlarGÜLŞAH ERKAYA ASLANBüromuzda, daha önce hukuk bürolarında en az 3 yıl deneyimi olmuş, insan ilişkileri güçlü, güler yüzlü, UYAPSinerji kullanmasını bilen, ofis düzeni ve dosyalamaya hakim, icra daireleri ve adliyede evrak işlerinin takibini yapabilecek, diksiyonu düzgün sekreteravukat katibi çalışma arkadaşları arıyoruz. Deneyimi olmayanların lütfen iletişime geçmemeleri rica olunur.5306903218
23.10.2020Tüm IlanlarAYŞE KAŞIKÇI41 Yaşındayım, misafir karşılama, temizlik çay-kahve servisi yapabilirim. Bu işte çok fazla deneyimim var. Temizlik konusunda elim çabuktur. Bilgisayar kullanmasını biliyorum. Uzun süreli çalışabileceğim bi iş arıyorum.5426614378
22.10.2020DiğerMEHMET KALKANSIRAKAPILAR MH. SELÇUK CD. UFUK APT. 5 KAT 3+1 KİRALIK OFİS5554527668
21.10.2020Tüm IlanlarAyşe AydınDenizli Necla Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 2018 yılı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunuyum. Özel Ege Hastanesi İlk kayıt randevu biriminde lise stajımı tamamladım. 2019 yılında Ortaklar Hukuk bürosunda 6 ay çalıştım. Pandemi nedeniyle 6 ay önce çıkışım yapıldı. Daha sonra Avukat Nazif Manav Hukuk bürosunda kısada olsa borç alacak takibi yaptım telefon üzerinden.İnsanlarla iletişimim iyi, problemleri kolayca algılayıp çözme kabiliyetim var. Büro da çalışmaya hakimim. Bilgisayar programlarından anlıyorum. Öğrenmeye açık çabuk kavrayan biriyim. Esnek vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilirim. İkna kabiliyetim yüksek. Değerlendirmenizi rica ederim.ı555197297
21.10.2020DiğerFigen Çankaya1+1 ,50 m2,içerisinde mutfağı ,banyosu ,wc si mevcut ,homeofis kullanıma da uygun ,avukatlık bürosu olarak dizayn edilmiş ,sıfır esyali ofis tüm eşyalari ile aylık 800 tl kiralıktir .Yer : halk caddesi iş bankası as üst katı 1.kat .5436987841
20.10.2020KatipAv.Çağlar GünaydınŞirketimizin hukuk biriminde “Avukat Katibi ” arayışımız bulunmaktadır 5 yıldan fazla katiplikte deneyime sahip , Uyap , Office, Logo programını kullanabilen , Tercihen adalet meslek lisesi veya meslek yüksekokulu mezunu , uzun vadeli çalışmayı düşünen , şirketin hukuk ve diğer birimler arasında ki evrakların temini , icra işlemleri konusunda tecrübe sahibi ve icra dairelerinde ilgili işlemleri takip edecek avukat katibi arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar öncelikle nur.ozdamar@uzun.com.tr mail adresine cv lerini göndermeleri akabinde ilgili adaylar belirttikleri telefon numarasından iletişime geçilecektir.5547842265
20.10.2020AvukatGÜRDAL HUKUK BÜROSUBüromuzda çalışmak üzere ilgilenen meslektaşlarımızın iletişime geçmesini bekliyoruz.5530257913
20.10.2020StajyerMİZAN HUKUK BÜROSUBÜROMUZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ÖĞRENMEYE VE GELİŞİME AÇIK STAJYER AVUKAT ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ.5324491996
19.10.2020DiğerMerve DiritMerhaba.Hukuk bürosunda sekreterlik ve katiplik işi arıyorum.Yaş:26 Daha önce 3 yıl hukuk bürosunda çalıştım.Mugla barosundan almış olduğum avukat katipliği belgem var.Anadolu üniversitesi adalet bölümü okudum.Disiplinli ve düzenli çalışırım.Giyimime özen gösteririm. Sürekli calisabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5522396146
19.10.2020Tüm IlanlarNezih Bozyelİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim. Pandemi nedeniyle eğitimimi uzaktan eğitim olarak sürdürmekte olduğum bu dönemde kendimi geliştirmek adına staj yapabileceğim hukuk bürosu arıyorum. Gerekmesi halinde cv verebilir ve görüşmeye gelebilirim.5422826970
14.10.2020Tüm IlanlarFATMA GÜZİN AYDOĞDUDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim. Pandemi nedeniyle online eğitim gördüğüm bu dönemde kendimi geliştirmek adına staj yapabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5069857794

<<<Ekim 2020><<
Ekim 2020