İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 44
10.12.2019SekreterAyşegül Çıbık25 yaşındayım. Adalet bölümü okudum. Daha önce bir avukatın yanında çalışmışlığım vardır. Adliye işlerine ofis işlerine baktım yine aynı işleri yapabilirim. Uyap sistemini biliyorum yalnız kendimi daha fazla geliştirmek bu iş üzerinde tecrübe sahibi olmak istiyorum.5339312043
10.12.2019Tüm IlanlarHALİL İBRAHİM ÖNDERSTAJ DÖNEMİNİ AKTİF GEÇİRMEK İSTEYEN BİRLİKTE ÇALIŞABİLECEĞİMİZ STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZI ARIYORUZ. İLGİLENEN ARKADAŞLARIN İLETİŞİME GEÇMESİNİ RİCA EDERİZ.5337274320
09.12.2019Tüm IlanlarSemiha AtaşlıMerhabalar.Açıköğretim Fakültesi İşletme 3.sınıf öğrencisiyim.Hukuk bürosunda çalışmak istiyorum.Daha önce 3 farklı avukatın yanında,Büro yönetimi ve sekreterlik alanında çalıştım.3 adet sertifikaya sahibim.Bunlar; Bilgisayar İşletmenliği,İnsan Kaynakları Yönetimi,Müşteri İlişkileri Yönetimi Sertifikalarıdır.Kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosunda çalışmak istiyorum.Güleryüzlüyüm.Öğrenmeye açığım.İlginiz için teşekkür ederim.5529456574
09.12.2019Tüm IlanlarHALE KABACAMerhaba 24 yaşındayım önlisans büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum hukuk sitemi alanında çalışmak istiyorum ilginize teşekkürler.5557515152
09.12.2019Tüm IlanlarERKAN YÜKSELAdliye Karşısında Hanay Evler B Blok K:2 deki dairemizi avukatlık ofisi olarak kiraya vermek istiyoruz.5324095890
09.12.2019Tüm IlanlarHülya ÜLGÜLİsmim Hülya Adnan Menderes Meslek Yüksek okulu maliye mezunuyum. Stajımı 3 ay mali müşavirin yanında yaptım. Daha sonra 6 ay Aydın Nazilli de Hukuk bürosunda çalıştım. Bu 6 ay sürede aynı zamanda sekreterlik dışında katiplerede yardımcı oldum. Uyap sistemini biliyorum. Çoğu zamanda icra ve adliye işleriyle ilgilendim. Şimdi ise Denizli de oturuyorum. Denizlide de çalışabileceğim bi hukuk bürosu arıyorum.5454071646
09.12.2019Tüm IlanlarDuygu Tınçİsmim Duygu Afyon Kocatepe Meslek Yüksek okulu yerel yönetimler mezunuyum. Aynı zamanda adalet okuyorum. Stajımdan sonra 6 ay avukatlık bürosunda çalışmaya devam ettim. Daha sonra sözleşmeli kurum avukatının yanında çalıştım. Uyap sistemini ayrıntılı olarak biliyorum. İcrada takip işlerini ve adliye işlerinide yaptım. Şuan denizlide yine düzenli olarak çalışabileceğim bi avukatlık bürosu arıyorum.5524045009
07.12.2019DiğerCANAN DİLEKMerhabalar 29 yaşında İktisat Fakültesi mezunuyum .Uzun yıllar Muhasebe bölümünde çalıştım.Katiplik mesleğini öğrenmek ve uzun yıllar bu sektörde çalışmak istiyorum .Daha önce Avukat ofislerinde çalışmadım ,ancak her konuda öğrenime açık bir bireyim.Diksiyonum akıcıdır. Aktif olarak araçta kullanırım ,sigara hiç kullanmadım .Belki bir gün benim ile birlikte çalışmak isteyen birileri olur diye buraya yazıyorum .Şimdiden teşekkürler5469369600
06.12.2019DiğerDerviş Can Çelik22 yaşındayım bankacılık ve sigortacılık mezunuyum muhasebe ve ofis işlerinde deneyiyim var.Ofis programlarına hakimim fakat bir hukuk bürosunda hic calismadim ,herseyden evvel calistigim yerin prensiplerini is etiği noktasında benimser her isi öğrenmeye gayret ederim ...Öğretilen herseyi öğrenme azmin vardir.Katip , call center veya adliye işlerini öğrenip azimle çalışmak hedefimdir...5536343345
05.12.2019StajyerMERTER YANIKStajyer avukat çalışma arkadaşı arıyoruz ! Ofisimiz bünyesinde dava işlerinde çalışacak, dava dosyası hazırlanmasında yardımcı olacak, muhtelif Mahkeme kalemlerindeki işlemleri takip edecek, istekli ve çalışkan stajyer avukat arkadaşların başvurularını bekliyoruz. Yanık Hukuk Bürosu Adres: Sırakapılar Mh. 493 Sk. No:6 Gözde Apt. K:3 D:6 - Merkezefendi Denizli İletişim: 02582630062 02582636062 053270576785327057678
04.12.2019DiğerEmre TürkDaha önceden Marmariste restoran ve otelde çalıştım, kafe işlettim. Bilumum ofis işleri ve bilgisayar işlerini yapabilirim. 22 yaşında ve iletişim becerileri ve insan ilişkilerinde başarılıyım. Üniversite son sınıf sosyal hizmet öğrencisiyim ve örgün dersim kalmadığı için ofis büro tipi yerlerde katiplik ve sekreterlik gibi işleri yapabilecek donanıma sahibim. İş arıyorum, şimdiden ilginize teşekkür ediyorum5340198547
04.12.2019Tüm IlanlarCengiz AkhoyMerhabalar ben uluslararası ilişkiler lisans mezunuyum. 2 buçuk yıl mimarlık ofisinde müdür yardımcılığı ve ofis yönetimi işleri yaptım. 28 yaşındayım. Giyimime özen gösteririm prezantable olmayı dikkat ederim. İnsanlarla iletişimim çok iyidir. İkna kabiliyetim iyidir. Avukat yardımcısı ve dosya takibinizi yapabilirim. Kendimi geliştirmeye açık birisiyim. Diksiyon sertifikam ve B sınıfı ehliyetim var. Daha önce avukat yanında çalışmadım ama çabuk öğrenirim. En kısa zamanda aramanızı bekliyorum.5316067375
29.11.2019StajyerÇağlar MetinStaj dönemini aktif geçirmek isteyen birlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat meslektaşlarımızı arıyoruz. İlgilenen meslektaşların iletişime geçmesini rica ederiz.5323274288
27.11.2019DiğerNagihan YıldırımMERHABA İYİ ÇALIŞMALAR 29 YAŞINDAYIM 3 YILA YAKIN KATİPLİK DENEYİMİM VAR.OFİS İÇİ KATİPLİK VEYA SEKRETERLİK ALANINDA İŞ ARIYORUM.5541253845

<<<Aralık 2019><<
Aralık 2019