İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 44, Kayıt Sayısı 648
07.06.2018Tüm IlanlarSevcan duvarciMerhaba adalet ve çocuk gelisimi mezunuyum.İstanbulda 5 yila yakin hukuk bürosunda çaliştim.Toplu icra kurum dosyalarinda ve bu sürecte icra takip takiplerin acilisi,hacizlerin konulmasi, müzekkere ve taleplerin yazilmasi, tebligat çikarilmasi vs. Uyap konusunda ve kapanis islemlerin yürütülmesi hakkinda tecrübe sahibiyim.Ayrica yasal takip sürecinde borçlulari bilgilendirme isleminde bilgi sahibiyim.uyap,ihope programlarini iyi derecede bilmekteyim.yts programini hakkinda da az çok bilmekteyim. Disiplinli güvenilir hedef odakli ve dosya sayisi çogunluklu olan hukuk bürosunda çalişmak istiyorum. -temmuz ayindan itibaren-5547453991
06.06.2018Tüm IlanlarÜmmühan DeğirmenciKırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımın bitmesine 2,5 ay kalmış durumda. Stajımı tamamlayabileceğim ve de ruhsatımı aldıktan sonra sigortalı olarak çalışabileceğim bir ofis arıyorum.5304179457
03.06.2018DiğerSemiha AtaşlıMerhabalar.Lise mezunuyum.Açık fakülte okuyorum. Acil iş arıyorum.1 ay avukat yanında Sekreterlik yaptım.Ofis işleriyle ilgilendim.Adliye de iş takibi yaptım.İyi derecede bilgisayar biliyorum.3 tane sertifikaya sahibim.Büro memuru,sekreter olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum.Öğrenmeye açığım.Yetiştirilmek üzere katip,icra takip işlerini yapabilirim.İlgilenenlerin numaramdan bana ulaşmasını rica ederim.5415774346
28.05.2018Tüm IlanlarCUMHUR BAŞAnkara Hukuk mezunuyum. Ruhsatımı yeni aldım. Yanında çalışabileceğim avukat arıyorum.5438819141
22.05.2018DiğerAv.Gökhan KÜÇÜKAKŞİTÇalışmakta olduğumuz Doktorlar Cd. Sağlıkhan İşhanındaki bürodan taşınacak olmamızdan dolayı ilgilenen meslektaşlarımız belirtilen numara ile irtibata geçebilirler.5336135324
16.05.2018AvukatHilal DERİCİSaltak Cad. üzerinde bulunan ofisimde gider ortağı olarak çalışabileceğim meslektaş arıyorum.5070878300
16.05.2018AvukatBÜŞRA ÜZGAŞSigortalı avukat olarak çalışabileceğim büro arıyorum. Detaylı öz geçmiş ve referanslar istenildiğinde verebilirim.5532732325
14.05.2018Tüm IlanlarSevcan duvarciİstanbulda 5 yila yakin hukuk bürosunda icra takip islemlerinde icra takip sorumlusu olarak tecrübe sahibiyim.toplu takiplerin acilisi hacizlerin yurutulmesi takip ve kapanis islemleri ayrica yasal takip surecinde borclulari bilgilendirme islemi.uyap,ihope programlarini iyi derecede bilmekteyim.Denizlide calişabilecegim hukuk bürosu aramaktayim. temmuz ayindan itibaren5547453991
14.05.2018AvukatSELMA ETILERRuhsatimi yeni aldım. Sigortalı Avukat olarak çalışacağım hukuk burosu arıyorum.5532174263
11.05.2018AvukatKudret UZUNOĞLUŞirketimizde hukuk bölümümüzde kadrolu çalışacak en az bir yıl deneyimli bay avukat arkadaşlar aranmaktadır. İlgilenen kişilerin fotoğraflı öz geçmişlerini kudret.uzunoglu@brillife.com adresine göndermeleri rica olunur.2583722730
11.05.2018DiğerHatice NURİş arıyorum. Büro ve evrak deneyimim var. Ön muhasebe ve özel asistanlık da tecrübeliyim. 25 yaşındayım. 055309135695530913569
10.05.2018DiğerTuğçe AkyolBüroda temizlik yapıp misafirleri ağırlayabilirim. Öğrenmeye açık birisiyim, öğretilirsem adliye evrak işleri yapabilirim lise mezunuyum acil işe ihtiyacım var.5550590292
09.05.2018KatipAFK HUKUK BÜROSUTECRÜBELİ ADLİYE VE İCRA İŞLERİNE HAKİM BAY ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTADIR.5339579018

<<<Haziran 2018><<
Haziran 2018