İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 33
28.07.2020Tüm IlanlarHatice AltaşMerhaba. Denizli de katiplik yapmak üzere çalışabileceğim bir avukatlık bürosu arıyorum. 26 yaşındayım, Pamukkale üniversitesi Grafik tasarım mezunuyum. 2010-2012 yılları arasında Konya barosunda katiplik yaptım. Fakat araya giren zaman dilimini göz önünde tutarak bilgilerimi tazelemek adına yetiştirilmek üzere katip sınıfındanım.Bilgisayar, office programlarına hakimim.Geçmiş dönemde sinerji programını kullandım, icra takibi yaptım 2010-2012 . Sağlıklı günler dilerim : .5536062992
25.07.2020DiğerMehmet Ali BACAKOfisimi kapatmam nedeniyle sıfır ayarında yaklaşık 1 ay kullanılmış ofis mobilya takimi satılıktır. Masa takımı, 1 adet 6 kapakli arka dolap 2 tane tekli 1 tane 2 li koltuk takımı, orta sehpa, dilsiz usak, kilitlenebilir etajer mevcuttur. Ilgilenen arkadaşlara resim gönderebilirim.5426180387
25.07.2020DiğerCansu coşkunYeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. İyi derecede İngilizce biliyorum. Yaz tatilimi mesleğe hazırlanarak geçirmek istiyorum. Daha çok ticaret hukukuyla ilgilenen bir büroda çalışmak isterim ki kendimi geliştirmek istediğim alan o. İlgilenen olursa e-posta yoluyla özgeçmişimi gönderebilirim.5343468596
23.07.2020Tüm IlanlarFigen çankaya1+1 ,2 odalı ,mutfak lavabo ve banyosu mevcut ,mutfağında tüm beyaz eşyalari bulunan ,iki odası da yeni şekilde esyali ofis eşyali olarak kiraliktir5436987841
23.07.2020Tüm IlanlarTuba Nur ManazBen Tuba Nur Manaz. Hukuk fakültesi 2 sınıf öğrencisiyim. Yaz döneminde tecrübe kazanmak, iş ahlakını öğrenmek ve kendimi geliştirmek amacıyla bir büroda çalışmak istiyorum.5417814236
23.07.2020Tüm Ilanlarzahide kiraz07.07.2020 tarihinde vermiş olduğumuz ilandaki avukat arayışımız sona ermiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz.5334364224
20.07.2020Tüm IlanlarTuğba KAYABu yıl Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Akseki Meslek Yüksek okulu-Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programından mezun oldum. Avukat yanında, bürolarda çalışmak istiyorum. 2018 yılında, bir yıl avukatlık bürosunda çalıştım şuanda sürekli olarak çalışmak istiyorum. Klavye ve Ofis programlarına hakimim.5453702844
20.07.2020Tüm IlanlarBirleşik Avukatlar BürosuBirleşik Avukatlar Bürosu - Av. M. Akif Akyol yetiştirilmek üzere stajyer avukat arıyor. Tercihen stajının ilk 6 ayındaki meslektaşlar 05317177870 telefon numarasından iletişime geçebilirler.5317177870
20.07.2020DiğerAlize Yongacı BozkurtTaşınma nedeniyle az kullanılmış ofis takımımı satmak istiyorum. 1 adet masa takımı ; masa ,sandalye ,konsol, orta sehpa , yan sehpadan oluşur, 1 adet koltuk takımı ;1 üçlü 2 tekli koltuktan oluşur. Ankara Mobilya ürünü, özel tasarım el yapımıdır. hiç bir kusuru bulunmamaktadır.5058945541
19.07.2020DiğerTuğçe ÖzcanMerhaba. önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum 1 yıl avukat yanında çalıştım  uyap , sinerji programlarını kullanmasını biliyorum icra takibi açmasını ve kapatmasını biliyorum uzun süre çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum.5075129072
17.07.2020KatipNESİBE TARAKCIÇankaya Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokul u mezunuyum. Avukat Katibi olarak iş aramaktayım. 26 yaşındayım. Daha önce iş tecrübem bulunmamaktadır. Mesleki bilgisayar programlarına hakimim. Şehir dışı engelim yoktur.5538321186
17.07.2020SekreterMUSTAFA YIKARBüromuzda çalışmak üzere sekreter arıyorum5326755084
17.07.2020Tüm IlanlarSimge BudakBir icra takibini açılışından kapanışına titizlikle takip edebilirim. Konu ile ilgili 5 yıllık tecrübem bulunmaktadır. Her türlü icra takibi,fiili haciz,satış vs icra ile ilgili birçok konuya hakimim. İzmir de yaşamaktayım. Şehir dışından burada bulunan dosyaları takip etmenin hem zor ve zaman alıcı olduğu hem de maliyetli olduğu bilinmektedir.İzmir de bulunan dosyalarınızı uygun bir ücret karşılığında titizlikle takip edebilirim. İlgilenenlerin ilanda bulunan telefon numarasından bana ulaşmaları rica olunur. İyi çalışmalar5374456846
15.07.2020DiğerEsra Nur KarakuzuLise mezunuyum avukat yaninda sekreterlik yapmak istiyorum öğrenmeye açık yapabileceğim bir iş bu yönde ilerlemek istiyorum5529412441
14.07.2020Tüm IlanlarBAB HUKUK DANIŞMANLIKEkip çalışmasına yatkın, dosya takibi yapabilecek ve uzun soluklu çalışma isteği olan, deneyimli icra katibi arayışımız bulunmaktadır.2582652821

<<<Ağustos 2020><<
Ağustos 2020