İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 31
28.01.2020DiğerAV.HAKAN KARABACAKSaltak caddesi iş bankası yanı 6.kat kiralık daire . cadde üzerinde 90 metrekaredir irtibat no: 0258 26393942639394
27.01.2020StajyerEsma CingözDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Yasal stajımı yapabileceğim, dava çeşitliliği olan büro arıyorum.5061353530
27.01.2020StajyerÖmer Ermiş-BAB Hukuk DanışmanlıkStajer avukat çalışma arkadaşları arıyoruz. Öğrenmeye istekli, çalışkan, hevesli, azimli dava dosya hazırlanmasında görev alacak, adliye kalem işlerini yürütecek, ofis işleyişine yardımcı olabilecek arkadaşlarımızın iletişime geçmesini rica ederiz.2582652821
27.01.2020DiğerBaki SİCİMLİÇınarda 120 metrekare kiralık büro5324077019
27.01.2020AvukatGizem DEVRİK ÇAVUŞOĞLUbüromuzda çalışmak üzere avukat ihtiyacımız vardır. ilgilenen meslektaşların iletişime geçmesini rica ederiz.5054063865
23.01.2020StajyerAv. Halil İbrahim VAROLHukuk büromuzda çalışacak ilgili, çalışkan ve hevesli stajyer avukat aranmaktadır.2582614546
23.01.2020DiğerAhmet CingüKiralık 2 adet ofis. Her ikisi de 110 m2. Yeni bina olup; kendine ait otoparkı bulunmaktadır. Yeri Saltak’dadır.5326822485
21.01.2020Tüm IlanlarTUĞÇE AYMerhaba ben Tuğçe Ay. Necla Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Hukuk Sekreterliği mezunuyum. Microsoft Office programlarını ve Uyap sistemini aktif olarak kullanabiliyorum. Uzun süreli sekreter olarak çalışabileceğim bir büro aramaktayım.5318358893
21.01.2020Tüm IlanlarDuygu TınçTınç İsmim Duygu Afyon Kocatepe Meslek Yüksek okulu yerel yönetimler mezunuyum. Aynı zamanda adalet okuyorum. Stajımdan sonra 6 ay avukatlık bürosunda çalışmaya devam ettim. Daha sonra sözleşmeli kurum avukatının yanında çalıştım. Uyap sistemini ayrıntılı olarak biliyorum. İcrada takip işlerini ve adliye işlerinide yaptım. Şuan denizlide yine düzenli olarak çalışabileceğim bi avukatlık bürosu arıyorum.5524045009
21.01.2020Tüm IlanlarHülya ÜLGÜLİsmim Hülya Adnan Menderes Meslek Yüksek okulu maliye mezunuyum. Stajımı 3 ay mali müşavirin yanında yaptım. Daha sonra 6 ay Aydın Nazilli de Hukuk bürosunda çalıştım. Bu 6 ay sürede aynı zamanda sekreterlik dışında katiplerede yardımcı oldum. Uyap sistemini biliyorum. Çoğu zamanda icra ve adliye işleriyle ilgilendim. Şimdi ise Denizli de oturuyorum. Denizlide de çalışabileceğim bi hukuk bürosu arıyorum.5454071646
17.01.2020Tüm Ilanlarİlknur GENÇMerhablar, 23 yaşındayım. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ön lisans mezunuyum. Stajımı Baro Başkanlığında tamamladım. Daha önce bu alanda çalışma fırsatım olmadı henüz. Bilgisayar kullanımım iyidir, klavye kullanımım da iyidir. Avukat yanında sekreterlik veya katiplik yapabileceğim bir iş arıyorum. Öğrenmeye ve gelişime açığımdır5318396677
16.01.2020Tüm IlanlarDeniz KAKMAZHalkala ilişkiler ve tanıtım mezunuyum. Sekreterlik işi arıyorum. Daha önce de yaptım.ogrenmeye açık azimli biriyim . Bilgisayarı ıyi derecede kullanıyorum. Sertifikam var. Acil iş arıyorum.5545901095
16.01.2020KatipÜMİT ERÇELİKTECRÜBELİ CALL CENTER ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.5326448983
16.01.2020AvukatMISIRLIOĞLU HUKUK BÜROSUHukuk büromuzda çalışacak ilgili, düzenli ve hevesli, Avukat meslektaş aranmaktadır.5326405411

<<<Ocak 2020><<
Ocak 2020