İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 27
19.01.2021Tüm IlanlarEMİNE YANBAŞMerhaba. Lisede Büro yönetimi hukuk asistanlığı bölümünde okudum. Pamukkale Üniversitesi Dış Ticaret ve Anadolu Üniversitesi Adalet mezunuyum. 7 seneye yakın sekreterlik ve katiplik yaptım. 24 yaşındayım. Sinerji Programı ve Uyap Avukat Portal sistemini iyi biliyorum. . İcra dosyalarını açılıştan sonuna kadar takibini yapabilirim. Ofis elemanı, sekreter ya da avukat katibi olarak devam edeceğim iş arıyorum Öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye açığım. Telefon Numaram:0555-177-74415551777441
18.01.2021Tüm IlanlarElif BarutUzun vadeli icra katibi olarak iş arıyorum. 7,8 ay deneyimim var.5342679053
17.01.2021Tüm IlanlarÖzlem ergenSekreter olarak uzun zaman çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım detaylı görüşmek için iletişime geçebilirsiniz.5427660453
15.01.2021Tüm IlanlarSimge BaştürkDenizli Acıpayam Adliyesinde ve Balıkesir Bandırma Adliyesinde stajerlik yaptım. Toplamda 2 yıl süresince. Acıpayam adalet lisesi ve Bandırma önlisans adalet bölümü mezunuyum. 1 ay avukatın yanında çalıştım . Çalışabilecegim bir hukuk bürosu arıyorum.5464376546
15.01.2021Tüm IlanlarSıdıkanur EraydınAtatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim. Derslerimizin online olmasından dolayı bu zamanlarımı değerlendirmek istiyorum. Mesleğime ve yasal stajıma hazırlanmak, kendimi geliştirmek için bir büro aramaktayım. Daha çok öğreneceğim, araştıracağım, pratik kazanacağım ve bilgileri pratiğe dökebileceğim bir büroda gönüllü staj yapmak istiyorum.5426352089
14.01.2021OrtakAv.kübra Könür ErdinçSGK karşısı Alo24 üst katında bulunan ofisime gider ortağı arıyorum. İlgilenen bayan meslektaşlar iletişime geçerse sevinirim.532135628
13.01.2021DiğerAv. Alize Yongacı BozkurtTaşınma nedeniyle ofis takımımı satıyorum. Bir üçlü iki tekli koltuk takımı, bir adet masa ,konsol ,sehpa ,yan konsol ,makam koltuğu. Ankara mobilya el yapımı özel tasarım ürünüdür. hiç bir kusuru bulunmamaktadır. Uygun fiyatlıdır.5058945541
12.01.2021AvukatFatma Begüm AybekMersin de ofisim olmakla beraber artık Denizli de ikamet edeceğimden bir avukatın yanında çalışmak üzere iş arıyorum. Kendi ofisimde babam ile çalıştığımdan mütevellit SGK ödemelerim yapılmakta olup 7 senedir avukatlık yapmaktayım. İcra Dairesi ile ilgili işlemler harici çalışmak üzere bir ofis aramaktayım.5331388300
12.01.2021AvukatAhmet Alperen ŞahinAtatürk üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum. Avukatlık stajımın ilk 6. Ayındayım. Dava çeşitliliği olan bir büroda çalışmak ve kendimi mesleki anlamda geliştirmak istiyorum.5438138132
11.01.2021AvukatPembe Müren DEMİRMerhabalar. Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, stajımı tamamlamış bir avukatım. Sigortalı olarak çalışabileceğim bir meslektaşımın bürosunda iş aramaktayım. Sorumluluk sahibi olup yaptığım işi benimsemekten kaçınmam. İlgililerin iletişime geçmesini rica ederim. İyi çalışmalar.5412288229
08.01.2021DiğerSeda SARIELAvukat yanında çay kahve temizlik vb sekreterlik işi arıyorum l5541740497
04.01.2021Tüm IlanlarHalime HapakOfis elemanı sekreterlik ya da avukat katibi olarak devamlı çalışacağım bir iş arıyorum.Öğrenmeye ve gelişime açığım.5075695623
03.01.2021SekreterAyşe karaaslanBüro yönetimi hukuk sekreterliği mezunuyum. 22 yaşındayım. Avukat yanında 1 yıl staj yaptım.Ofis elemanı, sekreter ya da avukat katibi olarak devam iş arıyorum. Öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye açığım.5075455078
02.01.2021AvukatAv. E.Tuğba AdemMerhaba. Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi nden mezun oldum. Avukatlık ruhsatımı 2018 de aldım. İş tecrübem vardır. Yanında sigortalı olarak çalışabileceğim meslektaş arıyorum . İlgilenenler iletişime geçebilirler. Tel: 0506 346 64 395063466439

<<<Ocak 2021><<
Ocak 2021