İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 49, Kayıt Sayısı 731
20.09.2018Tüm IlanlarCeren SALDIRAkdeniz Üniversitesi Korkuteli MYO Maliye mezunuyum. Daha önce muhasebe, sekreterlik, büro elemanı olarak tecrübem var. Sigortalı olarak avukat bürosunda çalışmak istiyorum.5319972428
19.09.2018StajyerHalil İbrahim VAROLHukuk büromuzda çalışacak yemek ve temizlik işleriyle ilgilenecek sekreter arıyoruz.2614546
19.09.2018DiğerBanu GökBüro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü mezunuyum. 6 ay Avukat yanında çalıştım. Adliye ve ofis işlerine hakimim devamlı çalışabileceğim bir iş arıyorum. Kendimi geliştirip katip olmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla...5060240474
19.09.2018AvukatBüşra ÜzgaşSigortalı avukat olarak çalışabileceğim büro arıyorum. Detaylı öz geçmiş ve referanslar istenildiğinde verebilirim.5532732325
19.09.2018Tüm IlanlarFurkan DEMİRGÜRAnadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyim, denizlide ikamet etmekteyim.İşi öğrenmek üzere yanında çalışacağım bir avukat arıyorum5354234121
18.09.2018Tüm IlanlarGülten KılınçÇocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum öğrenmeye ve yeniliklere açığım kendimi gelistirebilecegim hukuk bürosunda uzun süreli bir iş arıyorum.5448771368
18.09.2018KatipMAHİNUR KILINÇ ŞAMLIOĞLUBirlikte çalışmak üzere adliye işleri yapacak, takip açmayı, takip işlemlerini yapmayı bilen, haciz deneyimi olan, UYAP ve icra programlarını kullanmayı bilen deneyimli katip aranıyor.5322562212
18.09.2018Tüm IlanlarDöne KavakMerhaba. Paü de 4 yıllık Resim öğretmenliği mezunuyum. İş arıyorum. Bu işle ilgili bir deneyimim yok. Fakat bu işi öğrenmek istiyorum. Bilgisayarı iyi derecede kullanabiliyorum. Klavye de hızlıyım. Büronun olası tasarım işleri için Photoshop programına hakimim. Tek şartım maaş konusundadır. Sabahları büronun temizliğini ayrıca siz ve gelen misafirlere çay kahve servisi yapabilirim. Kibar, güler yüzlü ve özenli giyimliyim. 22 yaşımdayım. Teşekkür ederim.5346110781
18.09.2018AvukatASİL TÜRKTürk Avukatlık Ortaklığı bünyesinde icra bölümünde çalışmak üzere, en az 3 yıllık mesleki deneyimi olan bay meslektaş arıyoruz.5323462746
17.09.2018Tüm IlanlarHASAN ERGUTPAÜ Türkçe Öğretmenliği mezunuyum. Okul yeni bitti ve bir senelik süreçte kendimi katiplikte değerlendirmek istiyorum. Öğrenciliğim sürecinde bir senelik sekreterlik ve katiplik tecrübem mevcuttur. İcra ve diğer mahkeme işleriyle ilgili çok tecrübem yoktur. Genel işlemleri bilirim sadece. Ama yeni bir şeyleri öğrenme konusunda iyiyimdir. Çalışanına saygılı davranan; sevgi ve güven ilişkisine dayalı çalışma prensibi olan avukatlık bürolarında çalışabileceğim iş arıyorum.5453242258
17.09.2018AvukatDuygu TINÇAdalet okuyorum.Resmi stajımı 30 iş günü Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler avukatının yanında tamamladım. İcra takibi yapıyorum. Bölümü bitirme sürecimde de yanında çalışabileceğim bir avukat arıyorum.5536516432
17.09.2018AvukatNur GüzeyDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2016 mezunuyum. Ruhsatımı Şubat 2018 de aldım. Sigortalı olarak çalışabileceğim büro arıyorum.5544268542
15.09.2018Tüm Ilanlarcüneyt kunterBüromuz bünyesinde staj yapmak üzere Stajer Avukat arıyoruz. Stajer Avukat arkadaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz.532393970
14.09.2018Tüm IlanlarAysel Şevval HünkarPamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümünden mezunum. F Klavye, Diksiyon, İngilizce A2, B1-B2, İnsan Kaynakları sertifikalarına sahibim. Asistanlık alanında çalışmak için öncelikle bu alandaki eğitimleri alarak kendimi geliştirerek iş hayatının profesyonel kısmına dahil olmak istiyorum. Belediye de ve hastane de sekreterlik alanında staj deneyimim mevcuttur.5050675784
14.09.2018Tüm IlanlarYakup AlataDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2017 mezunuyum.Yasal stajımı tamamladım, ruhsat beklemekteyim. Mesleki olarak kendimi geliştirip sigortalı olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5394433384

<<<Eylül 2018><<
Eylül 2018