BASIN BİLDİRİSİ
Tarih: 7.03.2012 22:00:00| Okunma Sayısı: 2889

Bugün, bazı kadınlarımız hayatın her alanında büyük başarılara imza atarken,bazı kadınlarımız ise ne yazık ki şiddete ve haksızlıklara maruz kalmaktadır. Hiçbir karşılık beklemeden bizleri eğiten, yetiştiren, fedakar kadınlarımızın, hala bazı yerlerde insan onuruna yakışmayan bir yaşam sürmesi bizleri derinden yaralamaktadır. Oysa ki toplumlarda sağlıklı bireyler yetiştirmek ancak kadınla mümkündür. Kadının hor görüldüğü, ihmal edildiği, dışlandığı bir ortamda sağlıklı bir bireyin gelişmesi maalesef imkansızdır. Bu nedenle; kadınlarımızın önündeki engelleri kaldırmak ve sorunlarına çözüm bulmak için hepimize büyük görevler düşmektedir.

Kurtuluş Savaşı yıllarında cesareti, vatan sevgisi ile canı pahasına tüm zorlukların üstesinden gelen kadınlarımız, günümüzde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda daha güçlü, daha cesur ve daha yürekli, kendi ayakları üstünde yürümeye devam etmektedir. Bu inançla tüm kadınlarımızın, “8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ” nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Denizli Baro Başkanı

<<<Nisan 2024><<