B-FİT KADINLARIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ&S217;NDEN ÖZEL İNDİRİM
Denizli B-fit Kadınların Spor Ve Yaşam Merkezi Bereketler,Çamlık,Servergazi,Kınıklı Şubeleri tarafından Denizli Barosu Başkanlığı üyesi meslektaşlarımıza, personeline, çalışanlarına, eşlerine ve çocuklarına 3 ve 6 aylık B-fit üyeliğinde %15 indirim yapılacaktır.
CMK HAZİRAN AYI PUANTAJ TABLOSU VE TEMMUZ AYI NÖBET LİSTELERİ
CMK HAZİRAN AYI PUANTAJ TABLOSU VE TEMMUZ AYI NÖBET LİSTELERİ
BASIN AÇIKLAMASI
ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN GEZİ PARKI EYLEMLERİ İLE İLGİLİ FEZLEKEYE İLİŞKİN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
NEŞE ERBERK ANAOKULU&S217;NDAN MESLEKTAŞLARIMIZA ÖZEL İNDİRİM
NEŞE ERBERK ANAOKULU&S217;NDAN MESLEKTAŞLARIMIZA ÖZEL İNDİRİM
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ZİYARETİ
Baro Başkanımız Avukat Müjdat İlhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Avukat Erman YARIŞAN 27 Haziran 2013 Perşembe günü Türkiye Barolar Birliği&S217;ni ziyaret ederek,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin FEYZİOĞLU&S217; na plaket takdim etti.
TBB DUYURU:2013/46
Meslektaşlarımız tarafından, UYAP sistemi üzerinden borçlu adına kayıtlı aracın sorgulanarak haciz konulması taleplerinin ilgili icra müdürlükleri tarafından Birliğimiz ve Adalet Bakanlığı arasında yapılan 02.05.2011 günlü protokol gerekçe gösterilerek sorgulamanın avukatlar tarafından yapılması gerektiğinin bildirilerek reddedildiğinin Birliğimize iletilmesi üzerine, konuya ilişkin Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nezdinde yapmış olduğumuz girişimlere alınan yanıtın bir örneği ekte gönderilmiştir.
TBB DUYURU:2013/45
Bilindiği gibi; 1136 sayılı Avukatlık Kanunu’nun adli yardım bürosunun gelir ve giderlerini düzenleyen 180 inci maddesinin (e) bendinde yer alan “e) Adli yardımla görevlendirilen avukatın aldığı ücretin yüzde onu ile davadan haklı çıkan adli yardımdan yararlanan kişinin avukat ücretinden başka, yararlandığı kısmın yüzde beşi.” Adli yardım bürosunun gelir kalemleri arasında yer almıştır.
TBB DUYURU:2013/38
Birliğimize yapılan başvurulardan hukuk bürosu isimlerinin marka tesciline konu edildiği “Hukuk” ve “Avukat” ibarelerinin marka tescillerinde kullanıldığı anlaşılmıştır.
Türkiye Satranç Federasyonu Plaket Takdimi
Türkiye Satranç Federasyonu Plaket Takdimi
12. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Avukat Murat ATICI anısına düzenlenen 12. Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRÜ ZİYARETİ
Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa İLİK&S217;e nezaket ziyaretinde bulundu.
YÜRÜYÜŞ
ÇAĞLAYAN ADLİYESİ&S217;NDE AVUKATLARA YAPILAN SALDIRI VE GÖZALTILAR HAKKINDA
TBB-DUYURU
SUÇ GELİRLERİNİN AKLANMASININ VE TERÖRÜN FİNANSMANININ ÖNLENMESİNE DAİR TEDBİRLER HAKKINDA YÖNETMELİK HK.
DUYURU
15 GÜNDÜR ÜLKEMİZDE YAŞANAN DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI İHLALLERİNİN SON NOKTASI OLAN ÇAĞLAYAN ADLİYESİ İÇİNDEN AVUKATLARIN ÇEVİK KUVVET TARAFINDAN ŞİDDET UYGULANILARAK GÖZALTINA ALINMASINI YAŞAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.BU HUKUK İHLALLERİNİ VE MESLEKTAŞLARIMIZA YAPILANLARI KINIYORUZ. TÜM MESLEKTAŞLARIMIZI CÜBBELERİYLE BUGÜN( 11.06.2013 SALI) SAAT:20:00 DE BARO BİNAMIZDAN ÇINAR MEYDANINA YÜRÜYÜŞE, YARIN (12.06.2013 ÇARŞ.) SAAT:11:30 ADLİYE BİNAMIZDA BASIN AÇIKLAMASINA DAVET EDİYORUZ.
DUYURU
Meslektaşlarımızın Bürolarında yapmaları zorunlu İş Sağlığı ve Güvenliği faaliyetleri hk.
12. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI YARI VE ÇEYREK FİNALİSTLERİ VE MAÇLARI
12. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI YARI VE ÇEYREK FİNALİSTLERİ VE MAÇLARI
CMK MAYIS AYI PUANTAJ TABLOSU VE HAZİRAN AYI NÖBET LİSTELERİ
CMK MAYIS AYI PUANTAJ TABLOSU VE HAZİRAN AYI NÖBET LİSTELERİ
İcra ve İflas Hukuku’nda “TAAHHÜDÜ İHLAL” suçunun ortadan kaldırılması
İcra ve İflas Hukuku’nda “TAAHHÜDÜ İHLAL” suçunun ortadan kaldırılması hk.
Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı&S217; na Avukat Metin FEYZİOĞLU seçilmiştir.
Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu’nda Görev Dağılımı Yapıldı.
UYAP IBAN Güncelleme
UYAP IBAN Güncelleme
12. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI ÇEYREK, YARI FİNAL VE FİNAL MAÇLARI
12. GELENEKSEL BAHAR FUTBOL TURNUVASI ÇEYREK, YARI FİNAL VE FİNAL MAÇLARI
