İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 20
05.06.2024Tüm IlanlarÖzge çakırAvukat yanında sekreterlik yapabileceğim iş arıyorum5373956799
05.06.2024StajyerTamer İmDava çeşitliliği olan ofisimizde birlikte çalışmak ve yetiştirmek üzere stajyer avukat aramaktayız. İlgilenenlerin tarafımıza ulaşması rica olunur.5337370416
04.06.2024DiğerNAZ BARCİNmerhabalar, gültepe mesleki ve teknik anadolu lisesi adalet bölümü mezunuyum. 1 senelik lise stajımı avukatın yanında yapmış olup, uyap sistemi, sinerji programı , UDF , world ve excel programlarını bilmekle birlikte sekreterlik olarak da telefon açma çay kahve servisi gibi birçok bilgim vardır. Bilgilerim doğrultusunda iş aramaktayım.5528053768
31.05.2024Tüm IlanlarAyça Atalay1+1 ofisime gider ortaklığı yapabileceğim bir meslektaş arıyorum. Ofisim Akkonak Mahallesi 8. Noter yanındadır. İletişime geçebilirsiniz5531315587
31.05.2024Tüm IlanlarBetül Balık İlgünAdliyeye yürüme mesafesinde ana cadde üzerinde bulunan ofisime gider ortağı arıyorum. İlgilenen meslektaşlarımın telefon numarası üzerinden iletişime geçmesini rica ederim.5386065119
30.05.2024Tüm IlanlarMÜRÜVVET KÖYDUYURANMerhabalar, Yaklaşık 3,5 yıldır kurumsal bir firmada çay-kahve servisi ve temizilikten sorumlu olarak tam zamanlı olarak çalıştım. Hızlı, çalışmayı seven ve işe kolay uyum sağlayabilen biriyim. Ofis düzeni, temizlik, çay kahve servisi, telefon ve gelenleri karşılama işi yapabileceğim bir ofis arayışındayım. 05459659511 numarasından iletişime geçebilirsiniz.5459659511
27.05.2024StajyerBirleşik Avukatlar BürosuDosya çeşitliliği çok olan ofisimiz bünyesinde güler yüzlü, yoğun iş temposuna ve grup çalışmasına uyum sağlayabilecek, kendini geliştirmek isteyen stajyer meslektaşlarımız randevu için iletişime geçebilir.5054564541
27.05.2024SekreterNUR CAN KARAZEYBEKofiste çay kahve servisi, telefonlara bakıp randevu oluşturulmasını, ofisin temizliği vs. ofis desteği isteyenler numaradan ulaşmalarını rica ederim5344850670
24.05.2024Tüm IlanlarTaha AlyüzMerhaba meslektaşlarım, ofisimizde iki avukat olarak çalışmaktayız. İş yoğunlukları sebebiyle dilekçe yazımı konusunda zamansal ve iş yoğunluğu bakımından sorun yaşayan meslektaşlarımız var ise, dilekçe yazımı ve dava takibi hususlarında yardımcı olabiliriz.5534084721
21.05.2024KatipŞule UkuşluDokuz Eylül Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. İzmir Adalet sarayında stajımı yaptım. Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi işletme 3. Sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda muhasebe ve excel eğitimi alıyorum. Temel bilgisayar programlarına hakimim. Klavyem iyi derecede. Kendimi geliştirebileceğim ve uzun vadede çalışabileceğim bir büro arıyorum. Gerekli görüldüğü takdirde cv gönderebilirim.5398694143
21.05.2024DiğerDöndü GülerÇalışma Ekonomisi ve Endüstri bölümü mezunuyum. Avukat yanında Asistanlık deneyimim olmuştur. Bilgisayar bilgisine sahibim. Bilgi ve becerilerini geliştirebileceğim ve iş yerine katkıda bulunacağım Asistanlık olarak görev üstleneceğim bir iş arıyorum. Saygılar5385583758
20.05.2024KatipERDAT HUKUKHukuk Ofisimizin İcra Departmanı bölümünde bizlerle çalışmak isteyen, - İcra takiplerinin süreçleri ve yapılacak icra işlemleri hakkında bilgisi ve tecrübesi olan, - Word, Excel, Mail, İcra Yazılımları hakkında bilgisi ve tecrübesi olan, - UYAP Portal ve UDF kullanabilen, - Ekip çalışmasına ve ofis ortamına uyum sağlayabilecek, - Hukuk OfisiŞirket deneyimi olan, Ekip arkadaşı arıyoruz. Adres : 15 Mayıs Mah. Gmk. Bulv. No:101 K:4 Erdat Hukuk Bürosu PamukkaleDenizli İletişim : erdathukuk@erdathukuk.com 0258 263 53 662582635366
16.05.2024Tüm IlanlarFatih Emre MoğulSaltak Caddesi Halkbank üstü 7. katta yer alan eşyalı ofisime gider ortağı arıyorum. İlgilenenler iletişime geçebilirler.5432020996
14.05.2024DiğerYücel aldam2 yıllık maliye bölümü önlisans mezunuyum. İstanbul üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi açıköğretim fakultesi ne devam etmekteyim.B ehliyetim var.Şehir içi aktif araç kullanabilirim.Daha önceden ziraat odalarında çalıştım.5317120266

<<<Haziran 2024><<
Haziran 2024