İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 37
25.05.2022AvukatÖmür DurakKocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim. 3.17 ortalamam var. B2 seviye ingilizce biliyorum.Kendimi geliştirebilmek adına öğrenciyken yaz aylarında yanında çalışabileceğim avukat arıyorum.Yoğun çalışma temposuna açığım. omurdurak172@gmail.com5399165802
25.05.2022StajyerHSK HUKUK VE DANIŞMANLIK AV. HASAN SELÇUK KÖSEOĞLUAğırlıklı olarak icra takip açılışından dosya sonlandırmaya dek yapılacak iş ve işlemlerde tecrübeli STAJYER meslektaş çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenen meslektaşlar iletişime geçebilir.5072972727
24.05.2022StajyerSoner BayırAğırlıklı olarak hukuk davaları ile ilgilendiğimiz ofisimizde staj süresini bizimle değerlendirmek isteyen Stajyer Avukat çalışma arkadaşı arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarım doğrudan iletişime geçebilir.5416350533
24.05.2022Tüm IlanlarFerhat YavuzAdalet Meslek Yüksekokulu ve ayriyeten Fen-Edebiyat Fakültesi mezunuyum. İcra Takip işlerini Avukatlık Bürolarında ve Şirketlerde yaptım. Uyap kullanmayı biliyorum. İcra takibini yapıp sonlandırma işlemlerini yapıyorum. Ayrıca itiraz dilekçeleri Hukuki yazışmaları eksiksiz yapabiliyorum. Adliye işlemlerini yapabiliyorum. Ayrıca Özel ve Devlet kuruluşlarına kesilen E-Smm Makbuzlarını kesebiliyorum.MS Office uygulamalarına hâkim,çözüm odaklı, planlı, takım çalışması vb. konularında yetkinim,yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, iş sorumluluğu yüksek, takip ve organizasyon yeteneğine haizim. Çalışabileceğim Avukatlık Bürosu arıyorum. İletişim : 053881340875388134087
23.05.2022Tüm IlanlarKevser GerginSüleyman demirel üniversitesi hukuk fakültesi yarı dönem mezunuyum. Adliye stajımın 4.ayındayım. Staj yapabileceğim hukuk bürosu arıyorum. Öğrenciyken pandemi sürecinde ofis tecrübemde var. Adliye stajımın ilk dört ayında da ofislere gittim. Şimdi stajımın tamamını yapabileceğim bir büro arıyorum. Öğrenmeye istekli ve açığım. Donanımlı bir şekilde stajımı tamamlamak istiyorum.5532122153
23.05.2022StajyerAv. Bilal UzakgiderOfisimiz bünyesinde çalışacak stajyer avukat arıyoruz. İlgilenen meslektaşların iletişime geçmesini rica ederiz.5321743437
20.05.2022DiğerŞeyma can Üstek15 Mayıs mahallesi Gazi Mustafa Kemal bulvarı üzerinde merkez bankasının çaprazı urhan iş merkezi 5. Katında bulunan ofisimiz kiralık olup, ofis 105 m2 ve 2+1 dir. Ofisimiz gayet bakımlıdır. Ön cepheye baktığı için içi gayet ferahtır. Herhangi bir masrafı yoktur. 3 veya 4 kişinin kullanımına uygundur. İlgilenenler arayabilir ayrıntılı bilgi telefonda verilecektir.5062734956
20.05.2022DiğerSavaş honlukYeni ofis açmamız sebebiyle bir adet sekreter masa takımı, bir adet avukat masa takımı, bir adet raflı dolap, bir adet paravan satılıktır. İletişime geçilmesi halinde fotoğrafları gönderilecektir.5079378265
19.05.2022Tüm IlanlarSALİHKUL HUKUK BÜROSUOfisimizde çalışacak icra katibi arayışımız bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlarımız numaradan iletişime geçebilir.5453937296
18.05.2022StajyerBekir gökhan ÖztürkOfisimizde çalışacak bay stajyer avukat meslektaş arkadaş arıyoruz. İlgilenenlerin iletişime geçmesini rica ederiz.0542 791 1296 ve 0532 174 20205321742020
17.05.2022StajyerYurdahan ÖzhanOfisimizde çalışacak stajyer avukat meslektaş arkadaş arıyoruz. İlgilenenlerin iletişime geçmesini rica ederiz.2582645471
17.05.2022StajyerMerter YanıkOfisimiz bünyesinde birlikte çalışmak üzere mesleki merakı yüksek ve öğrenmeye açık stajyer avukat arayışımız bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşlarımızın randevu alarak ziyaretimize gelmesini rica ederiz. Av. Merter Yanık Adres: Sırakapılar Mh. Saltak Cd. No:89 Nuri Bey Apt. K:7 Merkezefendi Denizli İletişim: 02584086868 - 053270576785327057678
16.05.2022StajyerEMRAH GÜRBÜZOfisimizde çalışacak gayretli stajının ilk yarısını tamamlamamış stajyer avukat meslektaş arıyoruz. Başvuruların randevulu alınarak bizzat yapılması rica olunur.2584088694
16.05.2022DiğerEmine Bekmezcimerhabalar , lise mezunu olup daha önce avukat bürosunda sekreter olarak çalışmış bulunmaktayım. çay temizlik işlerini de yapmış bulunmaktayım güler yüzlü olup öğrenmeye açık bir bireyim. sigortalı olarak uzun vadeli kalıcı bir iş arıyorum .kendimi her konuda geliştirmeye ve öğrenmeye açık biriyim .5317085303

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022