İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 29
29.02.2024AvukatHÜSEYİN GÜRELiş hukuku alanında rehberlik firmamızda istihdam edilecek5449255474
29.02.2024Tüm IlanlarFerhat YavuzMerhabalar, icra Dosyalarına dışarıdan destek sağlamak amacıyla başvuruda bulunuyorum. Her türlü Genel Haciz icra Takibi, Taşınmazın Kira alacağı ve Tahliyesi Takibi,ilamlı Takip Dosyalarına cüzi ücret karşılığında dışarıdan destek sağlanır. Dosyalara düzenli şekilde Raporlama sunulacaktır. Adalet Meslek Yüksek Okulu ayriyeten Fen-Edebiyat Fakültesi mezunuyum. Hukuk Destek personeli olarak Avukatlık Bürolarında ve Şirketlerin Hukuk Depertmanlarında toplamda 10 yıl çalıştım. Uyap kullanmayı biliyorum. İcra iflas Kanununda Genel Haciz, Kambiyo Senetlerine Mahsus Çek Senet,Poliçe takibi Kiralanan Taşınmazların Tahliyesi, Haciz sonrası satış işlemleri, icra takibini Uyap üzerinden yapıp sonlandırma işlemleri,Fiili Haciz, ayrıca İcra Direlerine itiraz dilekçeleri, Hukuki yazışmaları eksiksiz yapabiliyorum. Adliye işlemlerini yapabiliyorum.ayrıca kapatılan icra Dosyalarının kesilecek vekalet ücretinin özel ve Devlet kuruluşlarına kesilen E-Smm makbuzlarını kesebiliyorum. MS Office uygulamalarına hakim, çözüm odaklı Planlı, takım çalışması vb. konularında yetkinim, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, iş sorumluğu yüksek, takip ve organizasyon yeteneğine haizim. çalışabileceğim Avukatlık Bürosu arıyorum İletişim :053881340875388134087
28.02.2024StajyerALİM AKDİŞBirlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat meslektaş arıyoruz.5321769120
28.02.2024Tüm IlanlarŞule UkuşluDokuz Eylül Üniversitesi Adalet MYO mezunuyum. İzmir Adalet Sarayında stajımı yaptım. Staj harici herhangi bir deneyimim yok. Öğrenmeye çok açığım benim için önemli olan yeni şeyler öğrenebilmek kendimi geliştirebilmek ve kendime yatırım yaptıkça çalıştığım kuruma fayda sağlayabilmektir. Katiplik ya da sekreterlik yapabileceğim bir büro arıyorum, aynı zamanda kendimi geliştirmek istiyorum. Duruma göre cv gönderebilirim. Temel bilgisayar programlarına hakimim.5398694143
27.02.2024SekreterHatice AydoğanHemen başlayabilirim avukat yanı sekterlik olabilir.5537839997
25.02.2024StajyerALİYE ECEM KABAYUKAHukuk büromuzda çalışacak stajyer avukat arkadaş aramaktayız. İlgilenenlerin iletişime geçmesini rica ederiz.5546303133
24.02.2024Tüm IlanlarFerhat YavuzAdalet Meslek Yüksek Okulu ayriyeten Fen-Edebiyat Fakültesi mezunuyum. Hukuk Destek personeli olarak Avukatlık Bürolarında ve Şirketlerin Hukuk Depertmanlarında toplamda 10 yıl çalıştım.Uyap kullanmayı biliyorum.icra iflas Kanununda Genel Haciz, Kambiyo Senetlerine Mahsus Çek, Senet,Poliçe takibi Kiralanan Taşınmazların Tahliyesi, Haciz sonrası satış işlemleri, icra takibini Uyap üzerinden yapıp sonlandırma işlemleri,Fiili Haciz, ayrıca İcra Direlerine itiraz dilekçeleri,Hukuki yazışmaları eksiksiz yapabiliyorum. Adliye işlemlerini yapabiliyorum. ayrıca kapatılan icra Dosyalarının kesilecek vekalet ücretinin özel ve Devlet kuruluşlarına kesilen E-Smm makbuzlarını kesebiliyorum. MS Office uygulamalarına hakim, çözüm odaklı Planlı, takım çalışması vb. konularında yetkinim, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen, iş sorumluğu yüksek, takip ve organizasyon yeteneğine haizim. çalışabileceğim Avukatlık Bürosu arıyorum İletişim :053881340875388134087
22.02.2024Tüm IlanlarFATIMA ŞUBAŞİbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi nden 2018 yılında ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden 2022 yılında mezun oldum. Yasal stajımın fiilen on iki ayını da MAT HUKUK BÜRO sunda tamamladım ve bu suretle çokça mesleki tecrübe edindim. Gerek öğrenci iken gerek ise staj senemde çeşitli ve spesifik eğitim programlarına katılarak kendimi geliştirdim. Staj dönemimde başta; Ceza Hukuku, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku, Boşanma Hukuku, Miras Hukuku, İcra ve İflas Hukuku dallarında olmak üzere çeşitli dava dosyalarının takibini gerçekleştirdim. Anayasa Mahkemesi ne gönderilmek üzere birçok bireysel başvuru dosyası hazırladım. Bu nedenle Anayasa Yargısı alanına hakimiyetim oldukça fazladır. Ayrıca çokça duruşma tecrübesi edindim. Bu dönemde halen kendimi geliştirebilmek adına hukukun çeşitli dallarında bilimsel kaynak okumaları yapmaktayım. Ekip çalışmasına yatkınlığım olup insan ilişkilerim kuvvetlidir. Bu nedenle toplumun her kesiminden insanla zorlanmadan iletişime geçebilmekte, böylelikle kolayca sonuca ulaşabilmekte, iş bitirebilmekteyim. Özellikle sosyal bilimler lisesi mezunu olmam hasebiyle B2 seviye İngilizce ile temel seviye Almanca bilmekteyim. Avukatlık mesleğinin inceliklerine daha fazla hakim olmak ve de dilekçe yazımı, duruşmaya katılım ile müvekkil görüşmesi gibi her türlü konu için destek sağlayabileceğim; bana daha fazla deneyim katabilecek meslek büyüklerimin yanında sigortalı olarak mesleğimi ifa etmek üzere çalışabileceğim hukuk bürosu aramaktayım. İlgilenen meslektaşlarımız tarafıma telefon yoluyla ulaşabilirler.5340376083
22.02.2024DiğerÖmer Faruk KüçükçalSaltak Caddesinde Ticaret Odasının yukarısında yer alan ofisimizde kiraya verilmek yaklaşık 15m2 boş bir odamız mevcuttur. İlgilenen meslektaşlarımız ulaşabilir. İyi çalışmalar.5439569740
22.02.2024AvukatÖzge TaşciMerhaba, 5 yıllık avukatlık ofisinde çalıştım. Evlilik nedeniyle Denizli ye taşındım. UYAP sinerji kullandım. Haftanın Duruşma dosyalarini hazırlama ve icra dosyalarının sorgu takip işleri ile ilgilendim. Ofis düzenine hakimim. Düzgün dürüst ve prensipli bir Hukuk bürosu aramaktayım.5335679904
22.02.2024Tüm IlanlarNazan GünayMERHABALAR BEN NAZAN GÜNAY. KAMU YÖNETİMİ MEZUNUYUM IS MERHABALAR BEN NAZAN GÜNAY. KAMU YÖNETİMİ MEZUNUYUM.OFIS İŞLERİ VE SEKRETERLİK YAPABILECEGIM ZAMANLA KENDİMİ GELISTİREBİLECEGİM BÜRO ARİYORUM .5304949002
21.02.2024DiğerHatice AydoğanSekreterlik avukat yanı5537839997
19.02.2024AvukatMERVE KAVUNAdliye yanında bulunan ofisim 3+1 olup , 1 boş oda mevcuttur.Boş oda kiralanacak ve aynı zamanda da giderlere ortak olacak ilgilenen kadın meslektaşlarım benimle iletişime geçebilir.5524924046
19.02.2024Tüm Ilanlarİrem ErdoğanAnadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2020 yılında mezun oldum. 2 yıldır bağımsız avukatlık yapmaktayım. Dosya takibi, duruşma takibi, dilekçe yazımı, bilgisayar kullanımı konusunda tecrübeliyim. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.5537278328

<<<Mart 2024><<
Mart 2024