İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 35
29.11.2022Tüm IlanlarNACİYE HANÇERavukat katibesi veya sekreteri olarak iş aramaktayım544910413
28.11.2022Tüm IlanlarCansel KılıçMerhaba ben Cansel, 23 yaşındayım. Akdeniz Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum.F klavye becerim var. Hukuk bürosunda çalışmak ve kendimi geliştirmek istiyorum.5456012857
28.11.2022Tüm IlanlarGÜLHAN DÖNMEZMerhaba, ben Gülhan. 32 yaşındayım. Temizlik, çay, yemek, karşılama ve sekreterlik yapabileceğim ofis arıyorum. İ5543873719
27.11.2022Tüm IlanlarBüşra uçarMerhabalar. 30 yaşındayım. Sağlık kurumları işletmeciliği bölümü 2sinif okuyorum .maddi olarak çok bir beklenti içerisinde değilim. Çalışmak istememdeki asıl amaç biseyler hedefleyip onları başarmam.insani ilişkilerim çok kuvvetlidir . Katip , danışman gibi bir bölümde çalışmak istiyorum.daha önce birçok alanda çalışma tecrubelerim vardır. Adli hukuk sertifikasi , çocuk gelisi, aşçılık , diksiyon gibi kurslardan belgeli eğitimlerimde mevcuttur5543836440
25.11.2022Tüm IlanlarÖzhan ARABACIMerhaba 13 yıla yakın İstanbul’da avukat katipliği, yönetici asistanlığı, hukuk sekreterliği alanlarında tecrübem var, UYAP,İCRA-PRO ve işleyişte tecrübeliyim. Karşılıklı katkı sağlayabileceğimiz, tecrübelerime uygun icra yoğunluklu bir hukuk bürosunda çalışmak istemekteyim.5445611920
25.11.2022DiğerİREM TOSUNOĞLU TİREMerkez Bankası arkasında yer alan; Çakır Mehmet İş Merkezindeki ofisime kirayı paylaşmak üzere gider ortağı arıyorum. Ofis 2 oda, geniş bekleme alanı ve kendi banyo ve mutfağından oluşmaktadır. Bir adet boş odası bulunmaktadır.5326885147
23.11.2022StajyerAv.Alim AkdişÖğrenmeye, okumaya, araştırmaya açık staj eğitimini dolu dolu geçirmek isteyen yoğun tempoda çalışabilecek ve ileride de sigortalı olarak devam etmek isteyen stajyer avukat meslektaş arıyoruz.5321769120
22.11.2022AvukatÖzge ÇakırAvukat yanında çalışmak için iş arıyorum5373956799
22.11.2022Tüm IlanlarAv. Saadet Nur BircanAvukatlık ruhsatımı 2021 yılı Aralık ayında aldım. Çalışabileceğim bir büro aramaktayım.5554549387
22.11.2022AvukatAKŞİT HUKUK BÜROSUDuruşma ve dilekçe yazımı konusunda tecrübeye sahip uzun soluklu çalışmayı hedefleyen Avukat aramaktayız, ilgilenen meslektaşlarımızın CV lerini aksithukuk@gmail.com adresine mail göndermelerini rica ederiz.2582618110
21.11.2022Tüm IlanlarAv. Yusuf ÖZDEMİRMarmara Hukuk mezunuyum. İstanbul ve Şanlıurfa da çeşitli bürolarda çalıştım. Ceza hukuku ve icra hukuku alanlarında çalıştım. Avukatlığın araştırma ve çalışma odaklı olduğuna inandığımdan her alanda çalışmanın mümkün olduğunu düşünüyorum. Çalışabileceğim ofis arayışım bulunmaktadır. İlgilenen meslektaşlarımın iletişime geçmesini rica ederim.5300662332
21.11.2022AvukatRabia ÖzdemirSüleyman Demirel Üniversitesi hukuk fakültesinden 2021 yılında mezun oldum. 2022 yılı ekim ayında avukatlık stajımı tamamladım. Bir meslektaşımın yanında sigortalı avukat olarak çalışabileceğim bir iş aramaktayım.5078278967
18.11.2022Tüm IlanlarElif ÇetinMerhaba adım elif. Sosyoloji mezunuyum ama katipliğe hazırlandım f klavyem çok iyi daha önce hukuk bürosu temizliğinde çalıştım ofis işlerini yaparım karşılama temizlik yaparım5077485122
18.11.2022Tüm IlanlarSALİHKUL HUKUK BÜROSUOfisimizde birlikte çalışabileceğimiz stajyer avukat meslektaş arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarımız numaradan iletişime geçebilir.5453937296

<<<Aralık 2022><<
Aralık 2022