MESLEKTAŞLARIMIZA ÖZEL
Tarih: 2.03.2022| Okunma Sayısı: 848

SCK MÜZİK'den  meslektaşlarımıza özel indirimler sağlanacaktır:

*SCK Müzik tarafından Denizli Barosu  üyeleri ile  üyelerin anne, baba, eş ve çocukları ile Denizli Barosu çalışanlarına müzik ve enstrüman eğitimi konularında %40 indirim sağlanacaktır.

*Enstrüman olarak;  gitar, keman, elektronik piyano ve org satışlarında %15; bağlama satışlarında ise %30 indirim sağlanacaktır.

*Piyano ve gitar eğitimi derslerinin hafta içi günlerinde saat 11:00-15:00 arasına tekabül etmesi halinde 3.1'inci maddede belirtilen %40'lık indirim üzerinden %20 daha indirim uygulanacaktır.

*Müzik ve enstrüman eğitimlerinde indirim sağlayacak kurum SCK Müzik tarafından yılda iki defa (6 aydan 6 aya) fiyat güncellemesi yapılabilecek ve bu güncellemeler sonucunda belirlenen yeni standart ders ücreti üzerinden %40 indirim sağlanacak ve hafta içi 11:00-15:00 saatlerine tekabül eden piyano ve gitar eğitimi dersleri için ise yapılan %40 indirim üzerinden %20 daha ekstra indirim sağlanacak olup güncellenen ders ücretlerinde  Denizli Barosu üyeleri ile  üyelerin anne, baba, eş ve çocukları ile Denizli Barosu çalışanlarının indirim hakkı korunacaktır.

*Söz konusu indirimden  Denizli Barosu üyeleri ile  üyelerin anne, baba, eş ve çocukları ile Denizli Barosu çalışanları peşin ya da taksitle ödeme yaparak yararlanabileceklerdir.

SCK MÜZİK

Temsilcisi: Selim Can KAVAL