30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Tarih: 29.08.2016| Okunma Sayısı: 1214

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

26 Ağustos 1922’de Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarıyla başlayan Büyük Taarruz Savaşı, kendi bayrağı altında bağımsız bir şekilde yaşamak ve bu uğurda gösterdiği fedakarlıklar sonucunda 30 Ağustos’ta emsalleri yine Türk Milleti tarafından ortaya konan büyük bir zafere dönüşmüştür. Ülkemiz topraklarının düşmanlar tarafından işgal edilmesine hiçbir şekilde müsaade etmeyen; imkansızlıklar içinde bile Milli Mücadeleye giren milletimiz, tarihe bu zaferini de altın harflerle yazdırmıştır.

O gün olduğu gibi bugün de Milletimiz, yakın zamanda yaşadığımız hain darbe girişimine karşı, egemenliğin kayıtsız şartsız yine milletin olduğunu aynı azim ve kararlılıkla tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu nedenle bu yıl, 30 Ağustos zaferimizin coşkusunu daha yürekten, daha gururla, daha derinden yaşıyoruz.

Ülkemize, Cumhuriyetimize, demokrasimize, birlik ve bütünlüğümüze içten ve dıştan kastetmeye çalışanlar, Türk Milleti’nin cesareti ve mücadelesi karşısında asla başarılı olamayacaklarını, ulusumuzun buna asla izin vermeyeceğini çok iyi bilmelidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi düşmanlarımız “Geldikleri gibi gidecektir.”

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nızı kutlar, ülkemiz uğruna canlarını feda eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor; kahraman gazilerimizle birlikte minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. 30.08.2016

Denizli Barosu Başkanı

<<<Aralık 2018><<