TERÖRÜ LANETLİYORUZ
Tarih: 13.03.2016 23:00:00| Okunma Sayısı: 1948

Son zamanlarda yaşadığımız acılarımıza ne yazık ki önceki akşam bir yenisi daha eklendi. Başkentimiz Ankara'da gerçekleşen hain terör saldırısında, maalesef an itibariyle 37 yurttaşımız hayatını kaybetmiş ve yüzlerce yurttaşımız da yaralanmıştır. Her kanlı terör saldırısından sonra olduğu gibi kalbimiz bir kez daha parçalandı, canımız bir kez daha yandı, bir kez daha insanlığımızdan utandık.

Din, dil, ırk, yaş, cinsiyet, sınır tanımayan terörün kanlı yüzü, barışa ve huzura en çok ihtiyacımız olan şu günlerde yine kendini gösterdi. Bu saldırılarla, ülkemizin birlik ve bütünlüğünün bozulması, ulusumuza gözdağı verilmesi, yurttaşlarımızın korkutulması  ve yıldırılması; can güvenliğimizin tehlikeye düşürülmesi, ulusal ve uluslar arası barışımızın bozulması istenmektedir. Ancak Türk ulusu bu alçak, kalleş saldırılardan yılmayacak, terör oyunlarına alet olmayacak ve teröre geçit vermeyecektir.

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısını nefretle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, terörü bir kez daha şiddetle lanetliyoruz.

Bu menfur saldırının sorumluları bir an önce ortaya çıkmalı, kamuoyu aydınlatılmalı ve yetkililerin güvenlik ve istihbarat eksiklikleri topluma açıklanmalıdır.

Denizli Barosu olarak nereden ve kimden gelirse gelsin terörle her zaman mücadele edeceğimizi, terör olaylarının durması için üzerimize düşen görev neyse yerine getireceğimizi kamuoyuna  saygıyla bildiririz.

Denizli Barosu Yönetim Kurulu

Adına