Tarih: 1.04.2015| Okunma Sayısı: 2221

Çağlayan Adliyesinde gerçekleşen terör olayı sonrasında şehit olan meslektaşımız Savcı Mehmet Selim KİRAZ’ a Allahtan rahmet ailesine ve Tüm Milletimize Başsağlığı diliyoruz hepimizin başı sağ olsun.

Bu yapılan bir terör eylemidir ve hepimize yönelik yapılmıştır bu saldırıyı şiddetle nefretle kınıyoruz.

İstanbul Çağlayan Adliyesinde yaşanan terör olayında hayatını kaybeden meslektaşımız Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim KİRAZ’ ın henüz acısını yaşarken bu terör olayı üzerinden bile yargı camiasının bütünlüğünü bozma sonucu  doğuracak açıklamalar yaparak biz avukatları töhmet altında bırakma çabalarını ibretle izliyoruz.

Şuanda yapılması gereken ortak akıl ile Adliyelerin güvenliğinin sağlanması için neler yapılabileceğinin belirlenmesidir.

Toplumun her kesiminde var olan ayrışmayı yargı camiasına da taşımadan, Hukuk camiasının kenetlenmesine zarar verecek Avukatlık Mesleğini rencide edecek her türlü beyandan kaçınılması gerekmektedir.

Olayın ayrıntıları yetkililer tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Şimdi birlik zamandır. Bırakın acımızı yaşayalım.

Saygılarımızla.

DENİZLİ BAROSU YÖNETİM KURULU ADINA