DENİZLİ

AralıkOcakŞubat
İNDİRİMLİ ELEKTİRK KAMPANYASI HK.
Tarih: 16.12.2014 23:00:00 | Okunma Sayısı: 2164 | | |

Denizli Barosuna kayıtlı Avukat ve Stajyerler için Baromuz ve Aydem ile özel indirimli elektrik kampanyası yapılması konusunda protokol imzanmıştır.

Başvurularınızı Aydem kurumsal internet sayfası, Denizli Aydem Genel Müdürlüğü ve Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden ve Denizli Adliyesi 3. kat Baro Odasında Salı ve Perşembe Günleri Saat 09:30 ve 12:00 arasında başvuru yapabilirsiniz.

“Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile Denizli Barosu arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolü kapsamında, Denizli Barosuna kayıtlı Avukatlar ve Stajyerler serbest tüketici (Elektrik faturası aylık ortalama 135 TL ve üzerinde olan aboneler) hakkına sahip mesken ve ticarethane aboneleri ve Baro çalışanlarına özel indirimli elektrik  fırsatından yararlanacaklardır. Serbest tüketici hakkına sahip olan ve kampanyadan yararlanmak isteyenler başvuru esnasında Avukat Kimlik Kartını ibraz etmek durumundadır. Başvurular kurumsal internet sayfamızdan, Denizli Aydem Genel Müdürlük ve Müşteri İletişim Merkezlerinden (Saltak, Teraspark, Sevindik) alınacaktır. Ayrıca kampanya süresi boyunca Salı ve Perşembe günleri saat 09:30-12:00 arasında Denizli Adliye Binası Baro Odasından da işlem yapılabilecektir.”

18.01.2018 Perşembe