KUTLAMA
Tarih: 30.08.2021| Okunma Sayısı: 77

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

26 Ağustos 1922 tarihinde başlayarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük mücadeleleri sonucunda; 30 Ağustos 1922 tarihinde zor şartlarda kutsal vatan topraklarımızı büyük bir zaferle düşman işgalinden kurtaran Büyük Taarruz, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur.

30 Ağustos 1922 tarihindeki büyük zaferimiz, milletimizin hangi şartlarda olursa olsun özgürlük ve bağımsızlığı için milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyeceğini, yokluk içinde dahi geleceği konusunda ne kadar kararlı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin misak-ı milli sınırları içinde bölünmez bir bütün olduğunu tüm dünyaya gösterdiği, tarihe adını altın harflerle yazdırdığı şanlı bir zaferdir. Bugün bizler de, vatanımızın özgürlüğü ve bağımsızlığı için, aynı azim ve direnç ile, din, dil, ırk ve inanç ayrımı gözetmeksizin, omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde aynı yolda yürümeye devam ediyoruz.

Ulusumuzun kurtuluş sembolü 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlar, bağımsızlık mücadelemizde destan yazan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu destanın her bir kahramanını minnet ve saygıyla anıyoruz. 30.08.2021

DENİZLİ BAROSU BAŞKANLIĞI

<<<Aralık 2021><<