9. GELENEKSEL ELO SATRANÇ TURVUVASI
Tarih: 11.11.2019| Okunma Sayısı: 1172

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvası’nın bu yıl dokuzuncusunu gerçekleştirdik. Turnuva, 8-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Denizli Barosu Hizmet Binası Konferans Salonu'nda yapıldı. 8 Kasım 2019 Cuma günü başlayan turnuva, 10 Kasım 2019 Pazar günü sona erdi. Baro Başkanlığımız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen turnuvanın açılış konuşmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU ve Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN yaptı.

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı Turnuva, üç (3) kategoride gerçekleştirildi.

A Kategorisi: 2200 ELO ve altı ile 1400 ve üzeri UKD’ li sporcular

B Kategorisi: 1400 altı UKD’ li sporcular ve UKD’ siz sporcular

C Kategorisi: ELO ’suz , 1400 altı UKD ‘li ve UKD’ siz kadın sporcular

C KATEGORİSİNDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir: 1. BERRA FATOŞBARLAS 2. SENA İLHAN 3. ECRİN ÇAMCI 4. SUDENAZ SAKALLIOĞLU 6. AFRASU ZEYCAN 7. ELA SANLI 8. İLAY ONAÇ

B KATEGORİSİ NDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir: 1. MÜCAHİD EMRE ÖZATA 2. SEBAHATTİN ERDAL 3. OSMAN BERK SAN 4. KEREM ATALAY 5. OZAN KARATAŞ 6. AHMED AYBERK YAVUZ 7. SELÇUK ERDEM KAYA 8. TUNA GÜLER 9. BAYRAM ATEŞ

A KATEGORİSİNDE ödül almaya hak kazanan sporcularımızın isimleri şöyledir: 1. ÖMER AFYONCU 2. EMRE KIRILMAZ 3. MUSTAFA DÖNER 4. HATİCESU KOYUNCU 5. YİĞİT SARP ÇALLIOĞLU 6. ALİ BATUHAN BIYIKSIZ 7.SERCAN VELİ EGELİ 8. CEYLİN TİKVEŞLİ 9. ENİS ERÖZ 10. NURİ EFEKAN CENGİZ 11. EGE SARIÇAM 12. ERDOĞAN ACAR

Denizli Barosu Elo Satranç Turnuvasına katkıda bulunanlara Baro Başkanımız Avukat Müjdat İLHAN, Turnuvada emeği geçen tüm hakemleri temsilen Turnuva baş hakemi Ömer ÖZTÜRK' e, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Halil Hilmi DARI'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İBANOĞLU’ na plaket sundu. Turnuva, 10 Kasım 2019 Pazar günü yapılan ödül töreninden sonra sona erdi.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024