SAYGIYLA, ŞÜKRANLA VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...
Tarih: 9.11.2019| Okunma Sayısı: 59

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin zor koşullarında ulusumuzun onurunu ve haysiyetini koruyarak, dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vurmuş, büyük bir lider; başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanmış büyük bir devlet adamı, Aydınlık Türkiye’nin sembolüdür. Böyle bir lidere sahip olmakla duyduğumuz gurur hiçbir şey ile ölçülemez.

Ulusca şükran ve minnet borçlu olduğumuz büyük önderin "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözüyle vurguladığı gibi; kurduğu Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacak, bıraktığı emanete sahip çıkarak değerlerini, birlik ve beraberliğimizi her koşulda koruyacağız.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve devrimlerinin izinde, fikirlerini yaşatarak ışığıyla yolunda yürümeye devam edeceğiz!

Aramızdan ayrılışının 81. yılında saygı, gurur ve özlemle anıyoruz.

Denizli Barosu Yönetim Kurulu

Adına